RMC Music

Rmc Music

Rmc Music is in Januari 2012 opgericht door Riemer van der Bij 22 jaar, met als doel muziek leuk en toegankelijk maken voor iedereen. Rmc Music staat voor Riemers Music Company en is een eenmanszaak gevestigd in Woerden. Het idee voor dit bedrijf is ontstaan toen Riemer 18 jaar oud was en ontdekte dat hij door al zijn ontwikkelingen op het gebied van muziek van zijn hobby zijn beroep kon maken. Riemer is naast docent/zanger en entertainer ook  Sing and Songwriter en heeft al een CD gemaakt met zijn eigen band “Riemer en band”. Voor meer informatie over deze band en voor het beluisteren van een demo kunt u klikken op het kopje: ongekend talent rechts in de bovenhoek

Riemer speelt al vanaf zijn 8ste jaar gitaar en is in 2011 afgestudeerd en in het bezit van een MBO diploma als onderwijsassistent. Rmc music staat voor vernieuwing, kwaliteit en betrouwbaarheid. De prijzen die u vindt op de website van Rmc music zijn scherp geprijsd. Doordat Rmc music een eenmanszaak is kan het de kosten laag houden en deze kostenbesparingen door berekenen in zijn prijzen/tarieven. Op deze manier hoopt Rmc music aantrekkelijk en toegankelijk te zijn voor iedereen.

Gitaarles en Zangles

Rmc Music richt zich op verschillende facetten binnen de muziek. Het richt zich op het geven van gitaar en zangles in combinatie vorm, dit maakt het concept uniek. Waar de rest alleen maar gitaar of alleen maar zanglessen aanbieden, richt Rmc music zich vooral op de ontwikkeling van het muzikale geheel. Natuurlijk blijft gitaar het hoofdvak binnen de lessen. Kun je nu al niet wachten en heb je altijd al gitaar willen spelen, dan is dit je kans. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis proefles ter kennismaking.

Naast de gewone lessen biedt Rmc music ook speciale ‘muziek projecten’ aan voor haar cursisten. In deze muzikale projecten gaan de cursisten nog dieper in op een bepaald onderwerp van muziek maken. De lessen zijn vooral praktijk gericht en in groepsverband. Enkele voorbeelden van muzikale projecten zijn: liedjes schrijven, liedjes opnemen, optreden, het vormen van een band of het vormen van een duo ect. Rmc music staat ook open voor nieuwe ideeën van cursisten zelf op het gebied van muzikale projecten en zal deze uitwerken, uitvoeren en ondersteunen, om zo de muzikale ontwikkeling van de cursisten te vergroten. Rmc music beschikt over een eigen recording studio, waar professionele opnames kunnen worden gemaakt. Voor meer informatie over de lessen kunt u kijken onder het kopje: Gitaarles en Zangles.

Feesten en Partijen

Rmc music biedt ook live entertainment d.m.v. verschillende acts uitgevoerd door Riemer van der Bij. Optredens voor bedrijven en particulieren, bijv.. feesten en partijen, restaurants, kroegen, huiskamerconcerten ect. Riemer beschikt over een uitgebreid cover repertoire van zowel Nederlandse als Engelse songs.

Cursussen/Workshops en bandcoaching

Tot slot biedt Rmc Music ook nog muzikale cursussen, voor zowel basis als middelbare scholen aan. Momenteel bieden wij 4 soorten cursussen aan: Maak kennis met muziek, The Songwriter, The voice of school en Gitaarspelen doe je zo. Ook biedt Rmc music Workshops aan voor zowel bedrijfsuitjes en scholen. Momenteel hebben wij ook 4 Workshops: Zang, Gitaar, Songwriting en Recording. Voor een compleet overzicht van de cursussen en workshops kunt u klikken op het kopje: Cursussen en workshops. Les ideeën zijn altijd welkom, eventueel kan Rmc music ook lessen op maat voor uw school/bedrijf verzorgen, die afgestemd zijn op uw wensen.

Met muzikale groet en hopelijk tot snel,

Rmc music

Riemer van de Bij