Gitaar/Zanglessen en Tarieven

mc music Gitaar en zanglessen

Rmc music richt zich op het geven van Akoestische Gitaar en Zanglessen in combinatievorm. In de lessen staan akkoorden, liedjes, zang, plezier en slagtechniek centraal. Rmc music richt zich op de individuele behoefte en ontwikkeling van de cursist. Wij werken niet vanuit bestaande lesboeken/methodes, maar vanuit zelfontwikkelde oefeningen,ervaringen en wij richten ons vooral op de liedjes die de cursist graag wil leren spelen.
Ongeveer na 1 maand hard geoefend te hebben (4 lessen) met akkoorden, slagtechniek en verschillende oefeningen, beginnen wij aan ons eerste liedje. Ons doel is om binnen 11 lessen je eerste liedje te kunnen spelen en zingen. Na 10 lessen heb je een goede basis neergezet, voor het opbouwen van een leuk repertoire aan liedjes. Vanaf dan zullen er nog vele liedjes volgen. Door deze methode van lesgeven toe toepassen, leer je op een leuke en leerzame manier je muzikaal te ontwikkelen en zie je al snel resultaat. Het is echter wel belangrijk dat er thuis ook goed geoefend word om resultaat te bereiken.

De liedjes zijn slechts een onderdeel van de lessen. Andere fasseten die terug komen in de lessen zijn: tokkelen, zingen, je zelf begeleiden op gitaar, ritme, 2de stem, samenspel, gehoor, toonsoorten, barre, slaggitaar, het functioneren in een band, podium uitstraling en songwriting. De lessen zijn praktijkgericht en worden gegeven in een apart ingerichte muziekkamer. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen gitaar of zangles te komen volgen.

riemer les

Ook biedt Rmc music speciale ”muziek projecten” aan voor haar cursisten. Enkele voorbeelden van muzikale projecten zijn: liedjes schrijven, liedjes opnemen, optreden, het vormen van een band of het vormen van een duo ect. Wij staan open voor nieuwe ideeën van de cursisten zelf, om hun zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij hun muzikaleontwikkeling.

Hieronder ziet u een tabel met alle tarieven. De prijzen zijn per les voor u berekend. U betaald per 10 lessen. De lessen worden vooruit betaald, d.m.v.  een factuur, na u betaling ontvangt u van ons een stempelkaart met daarop het aantal aangekochte lessen.

Kom vrijblijvend langs voor een Gratis proefles !!!

Privé les inclusief 21% BTW en Lesmateriaal 30 minuten 45 minuten 30 minuten 45 minuten
Kinderen jonger dan 21 jaar (Weekelijks) € 17,50 € 26,25 € 175,00 € 262,50
Volwassenen (Weekelijks) € 22,99 € 34,49 € 229,90 € 344,90
          Per 10 Lessen
Klasje van 2  personen inclusief 21% BTW en Lesmateriaal 30 minuten 45 minuten 30 minuten 45 minuten
Kinderen jonger dan 21 jaar (Weekelijks) € 13,50 € 20,25 € 135,00 € 202,50
Volwassenen (Weekelijks) € 19,05 € 28,59 € 190,50 € 285,90
          Per 10 Lessen